Top 10 produse birotica ieftine

Birotica ieftina, este posibil? Va prezentam top zece produse cu cel mai bun raport calitate-pret

Cu totii luam contact zilnic cu produsele de birotica, fie ca avem nevoie de un pix pentru o simpla semnatura, o agenda pentru a nota intalnirile pe care le avem programate sau un rucsac in care ne tinem lucrurile necesare. Produsebirotica.ro va pune la dispozitie o gama variata de accesorii de birou la preturi avantajoase pentru a va alege produsele ideale in functie de nevoi si preferinte:

  1. Agenda este un produs ultra-folosit de toate lumea pentru ca ne ajuta sa fim organizati, sa ne putem nota intalnirile sau evenimentele pe care le avem ca totul sa fie pus la punct. O agenda simpla, dar eficienta si la un pret accesibil este chiar aici.
  2. Pentru a evita dezordinea de pe birou un biblioraft este intotdeauna o idee buna, iar aici puteti gasi bibliorafturi incepand cu 5.50 LEI per produs. Le puteti vizualiza aici:
  3. Pixul. Acesta este iarasi un instrument esential in viata de zi cu zi, iar pe site-ul nostru el se gaseste la un pret incepand cu 0.40 LEI, insa instrumentele de scris cu un design elegant ajung si la 80 de lei, in functie de nevoile fiecaruia. Il gasiti pe produse birotica!
  4. Hartie copiator imprimanta. Probabil stii acel moment in care trebuie neaparat sa notezi ceva, insa nu ai niciodata o coala la indemana. Tocmai de aceea credem ca este mai bine sa ai o rezerva, iar aici pretul unui top de 500 de coli incepe cu pretul de 19.00 LEI.
  5. Calculatoare de birou. Calculatorul este si el un instrument necesar intr-un birou pentru ca este alaturi de tine intr-un mod rapid si eficient. Ele incep de la un pret de 18.00 LEI in functie de marime si functionalitate, iar tu il alegi pe cel potrivit. Calculatorul il gasesti aici
  6. Un capsator este intotdeauna o idee buna mai ales intr-un birou sau chiar si la tine acasa atunci cand vrei sa-ti tii documentele chiar si mai organizate. Pretul unui capsator incepe de la 6.00 Lei
  7. Nu poti stii niciodata cand ai nevoie de o foarfeca in preajma, fie ca trebuie sa decupezi poate o hartie sau sa desfaci un plic, foarfecele sunt utile in orice imprejurare, fie la birou sau acasa, iar aici o foarfeca incepe de la pretul de 3.50 LEI.
  8. Fie ca vorbim despre un mouse cu fir sau fara (in functie de preferintele personale), acesta este un accessoriu util care te salveaza de situatiile iritante in care folosirea touchpad-ului este o bataie de cap. Aici un mouse performant incepe de la 44.50 LEI. Produse birotica iti aduce mouse-ul printr-un click.
  9. Panouri de pluta. Un panou din pluta este intotdeauna util atunci cand vrei sa-ti pui in ordine planurile, task-urile pe care vrei sa le indeplinesti, iar o vizualizare mai buna a lor te va ajuta sa te organizezi intr-un mod eficient. Pretul unui astfel de panou incepe de la 16.00 LEI si le regasiti aici.
  10. Stiloul este acel instrument de scris clasic, uneori chiar elegant, ce este folosit atat de scolari, in caligrafie, cat si de oamenii de afaceri atunci cand semneaza documente importante. Aducem o gama diversificata de stilouri clasice, dar si din gama de lux, placate cu aur, iar pretul unui stilou simplu porneste de la 5.00 LEI si le gasiti aici.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on linkedin
ProduseBirotica.ro