Filtreaza dupa pret
tip
model
Brand
Culoare
Dimensiuni
Filtreaza dupa pret
tip
model
Brand
Culoare
Dimensiuni

Comunicare si prezentare.
Fii mereu cu un pas inaintea celorlalti.

Mesajul care ajunge la auditor sa fie exact acelasi cu cel pe care vrei sa-l transmiti. Ofera prezentarilor si comunicatelor tale un aspect profesional cu ajutorul accesoriilor noastre.Iti oferim toate instrumentele necesare pentru ca intalnirile tale de afaceri sa fie de succes.

Pe ProduseBirotica gasesti cea mai buna oferta, fie ca esti in cautarea unui flipchart, a unei table magnetice, a unui panou de pluta sau a unui planner.

Accesorii comunicare si prezentare la cele mai bune preturi de pe piata.

Completam aceasta oferta oferindu-ti cele mai avantajoase solutii si in ceea ce priveste accesoriile pentru prezentare.

Astfel, iti punem la dispozitie pioneze pentru panou pluta de la Alco si Magnetoplan, magneti Smit si Legamaster, rezerva hartie flipchart Bi-office si Magnetoplan, stand reglabil mobil pentru table, marker pentru tabla de scris Epene, precum si markere whiteboard Schneider si Artline, la cele mai bune preturi.

Nu am uitat nici de cei mici si ne propunem sa-i incantam cu articole color.

Magneti litere/cifre color, burete magnetic smiley face de la Artline, iar pentru scoala avem burete special si creta speciala pentru tabla scolara de la Magnetoplan sau creta ecologica Foska.

Protejeaza-ti bugetul si comanda de la ProduseBirotica cele mai bune accesorii prezentare pentru tabla magnetica, flipchart, panou de pluta sau plannere.

Produse de cea mai buna calitate, livrari rapide si gratuite la comenzi de peste 500 lei. Adauga in cos si pachetul va ajunge in aceasi zi daca comanda este facuta pana in ora 12!

Prezentare si comunicare

Afisez 1–40 din 165 de rezultate

ProduseBirotica.ro