Filtrează după preț
tip
Brand
format
Capacitate indosariere
Capacitate perforare
Capacitate taiere
Dimensiuni
grosime
mod presare hartie
numar digiti
role laminare
sistem de lucru
temperatura ajustabila
Filtrează după preț
tip
Brand
format
Capacitate indosariere
Capacitate perforare
Capacitate taiere
Dimensiuni
grosime
mod presare hartie
numar digiti
role laminare
sistem de lucru
temperatura ajustabila

Tehnica de birou, un moft sau o necesitate?

Contine accesorii si produse care iti vor completa si usura activitatea. Genti pentru laptop, rucsac laptop sau trollere cu posibilitate de personalizare cu logoul companiei tale.

Promoveaza-ti afacerea sau transporta volume mari de date cu un stick usb din oferta noastra. Un stick memorie cu conectare USB este mult mai rezistent fata de un CD sau DVD, nu ocupa spatiu si este usor de transportat.

Mouse, tastatura, calculator birou, ghilotine hartie si alte echipamente specifice activitatii de birou, disponibile in portofoliul nostru, te vor ajuta sa ai parte de o zi buna la birou!

Cu tehnica de birou te incadrezi in normele GDPR eliminand utilizatorii printati in rapoarte cu un distrugator de documente.

Securizand informatiile sensibile si confidentiale, respecti legislatia GDPR si protejezi documentele confidentiale, crescand gradul de securitate al informatiilor prelucrate de compania ta.

Utilizand un laminator, protejezi documente sau copii ale documentelor utilizate frecvent, oferi un aspect profesional prezentarilor si ofertelor.

Tehnica de birou.

Cu ajutorul unui aparat de indosariat, vei avea mereu la indemana, prezentari profesionale, proiecte speciale, lucrari de licenta sau diverse rapoarte.

ProduseBirotica, acopera tot necesarul de produse pentru mediul de lucru.

De la uzuala hartie A4 pana la produse curatenie, echipamente de protectie, mobila birou si produse protocol, dispunem de oferte adaptate in functie de buget si nevoi. Comenzi papetarie peste tot in tara, cu livrare rapida din stoc.

In categoria tehnica de birou regasiti branduri renumite la preturi de distribuitor, vanzare prin sistemul de achizitii SEAP/SICAP.

ProduseBirotica, primul hipermarket de profil! Comanda cu incredere.

Tehnica de birou

Afișez 1 - 40 din 104 rezultate

ProduseBirotica.ro