Herlitz, lider mondial in produse pentru birotica. De ce?

Libraria online ProduseBirotica distribuitor Herlitz va spune de ce.

 De indata ce rostim cuvantul „Herlitz” ne apare in minte imaginea unei incaperi pline cu felurite produse de birotica, pixuri colorate, stilouri gratioase, agende folositoare sau genti incapatoare, toate isi gasesc locul in Universul Herlitz.

Inceputuri…

Libraria Herlitz a fost fondata in Septembrie 1904 de catre Carl Herlitz, al carui nume il poarta, cu sediul in Berlin, Germania. Carl a condus mica firma timp de 31 de ani inainte de a renunta la 1935 din motive de sanatate. Si-a extins distributia dupa ce compania a fost preluata de fiul sau, Günter Herlitz. Compania avea sase angajati la acea vreme.

Dupa ce Günter a fost recrutat pentru serviciul militar, mama sa, Berta Herlitz, a preluat temporar administrarea companiei si a mentinut relatiile cu clientii. In noiembrie 1943, spatiile comerciale din Berlin au fost distruse complet de doua ori prin efectele razboiului; activitatea de afaceri se opreste.

Günter Herlitz a reluat operatiunile de afaceri încă din vara anului 1945 (la un subsol, la inceput). In timpul blocajului de la Berlin (1948–49), compania Herlitz a fost singura din aproximativ 20 de angrosisti din Berlin care a reusit sa asigure o cantitate minima de marfuri expediate cu avionul din Germania de Vest spre Berlin. Gama de produse a fost extinsa considerabil odata cu blocarea. In 1990,  a primit premiul german pentru logistica la Conferinta de logistica germana, recunoscand astfel meritele indelungate ale lui Klaus Albig. Initiativele integrate de mediu si imbunatatiri ale companiei au fost premiate cu mai multe premii nationale de mediu la inceputul anilor 90.

In martie 2014, Pelikan a preluat activitatile de distributie si vanzari ale companiei pentru Germania si Austria.

Libraria online ProduseBirotica distribuitor

Atat pentru adulti, cat si pentru copii, Herlitz reprezinta un loc in care creativitatea iese la iveala, iar design-ul produselor este intotdeauna potrivit nevoilor si dorintelor fiecarui vizitator. Organizatia mama este Pelikan International Corporation Berhad si a strans sub cupola sa o gama larga de produse de inalta calitate, create sa asigure o folosire indelungata si un aspect placut.

Cu o istorie de peste 100 de ani, brandul Herlitz a evoluat, dorindu-si sa aduca zambetul pe buze tuturor celor ce le trec pragul. Brandul este vioi, colorat si urmareste un echilibru perfect intre calitate, traditie si ultimele tendinte. In prezent, Herlitz ne pune la dispozitie o gama variata de produse de papetarie atat pentru scoala, cat si pentru birou sau acasa, fiind printre primele companii care au dezvoltat stimularea creativitatii, precum si alte elemente colorate sau cu diverse motive ce aduc zambeul pe buze. Reputatia brand-ului este construita pe baza atator ani de experienta, dedicare si pasiune.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on pinterest
Share on linkedin
ProduseBirotica.ro