Rechizite scolare ieftine

Rechizitele scolare ieftine nu inseamna intotdeauna slabe calitativ!

Cerere rechizite mare? Rechizite gradinita, elevi, studenti.

Scoala este un pas important in viata fiecarui elev, indiferent de clasa in care este. Stim emotiile primelor zile petrecute la scoala, acomodarea cu ceilalti elevi si profesori sau emotiile din cadrul testelor si examenelor, de aceea noi incercam sa facem aceasta perioada cat mai placuta oferind rechizite scolare ieftine, dar si calitative pentru ca scolarul sa se poata acomoda cat mai rapind.

Am facut o selectie a celor mai cerute rechizite scolare pe care la noi le puteti gasi si la preturi accesibile, potrivite fiecarui buzunar:

  1. Caiete. Caietele sunt printre primele elemente esentiale pentru un scolar, ele se folosesc pe toata durata anilor de scoala generala, gimnaziu si liceu si vin in dimensiuni diferite, cu foaie velina sau nu, cu spirala sau nu, culori si modele diferite sau chiar pagini parfumate.

 

  1. Blocuri de desen. Imaginatia trebuie sa zburde la orice varsta, dar mai ales pentru elevi, blocurile de desen sunt o necesitate. Pretul unui bloc de desen A4 incepe de la 9.00 Lei.

 

  1. Acuarele. Prin ochii unui copil viata este intotdeauna colorata, insa asa trebuie sa o vedem si noi, adultii. Dar sa nu uitam si de pensule atunci cand nu vrem sa pictam doar cu manutele, pretul unei pensule incepe de la 1.50 Lei, iar un set de culori tempera de la 13.00 Lei.

 

  1. Ascutitori. Stim cu totii ca varfurile creioanelor se rup foarte repede si uneori atunci cand avem cea mai mare nevoie de un creion bun, asa ca o ascutitoare (sau chiar mai multe) va fi intotdeauna o idee buna de avut la indemana. Pretul unei ascutitori din metal incepe de la 0.60 Lei.

 

  1. Carioci. Versatile si usor de folosit, cariocile sunt bucuria oricarui copil, fie ca are nevoie de ele la scoala sau le foloseste acasa pentru a-si perfectiona talentul pentru colorat. Pretul unui set de 6 carioci porneste de la 3.50 Lei.  Doar pe Produse Birotica gasesti rechizite scolare ieftine si calitative!

 

  1. Coperti. Niciun caiet nu este „fericit” fara coperta care vine sa-l proteje si sa-l completeze. Etichetele fac si ele parte din tot acest proces, fiind extrem de utile scolarilor. Pretul unei coperti incepe de la 0.50 Lei, iar pretul unei set de etichete de la 3.50 Lei.

 

  1. Ghiozdan. Ghiozdanul este liantul ce tine toate aceste rechizite impreuna, iar lucrurile sunt mult mai vesele si amuzante atunci cand elevul are in spate ghiozdanul pe care si-l doreste. Pretul unui ghiozdan (in functie de dimensiune) porneste de la 54.50 Lei.

 

  1. Creta. Fie ca este folosita la scoala sau la desenele creative ale copiilor de pe asfalt, creta este un instrument de scris extrem de indragit.

 

  1. Creioane colorate. Creioanele colorate sunt la fel de importante precum cariocile pentru ca stimuleaza creativitatea prin impactul vizual, deoarece desenele au darul de a aduce la viata cele mai frumoase dintre lumi. Ele sunt de mai multe tipuri, cerate, cu doua capete si culori diferite, iar pretul unui set de 6 creioane colorate incepe de la 5.50 Lei.

 

  1. Hartie creponata, glasata, colorata. Aceste tipuri diferite de hartie dezvolta si ele creativitatea pentru ca se pot crea foarte multe lucruri frumoase folosind, desigur, si imaginatia. Pretul unei astfel de hartie speciala incepe de la 3.00 Lei.  Toate aceste rechizite scolare ieftine plus multe altele regasiti aici.
ProduseBirotica.ro